tiistai 16. syyskuuta 2014

Vilaus Tylypahkaa


Mummojen, vinttien ja minikokoisten lentävien talojen keskellä voisi taas vilauttaa vähän Tylypahkaa. Sinne olen tehtaillut pikkupuuhana lisää tauluja.






Teini-Harry tutkii Dumbledoren tavaroita tämän huoneessa, mutta kappas - kattotasanteelle on ilmestynyt toinenkin Harry, joskin nuorempana versiona. Tuli kirpparilla vastaan, ja lähti mukaan, vaikka Harry talossa jo olikin. Onneksi talo on niin iso, ettei haittaa vaikka siellä luuraa Harryja kaksin kappalein.



 Kirpparilta löytyi myös haarniskafiguuri, joka löysi paikkansa rohkelikon oleskelutilan nurkasta. Ihan kuin sinne tehty.





Parin viikon takainen nukkekotikerhon lintuhäkkipaja ei tuottanut ihan toivottua tulosta, joten tuo säälittävähkö kötöstys heivattiin Tylypahkan tarvehuoneeseen. Mutta mutta, emmää ollut meidän kerhon heikoimmasta päästä häkkini kanssa. Yksi jätti koko häkkiajatuksen niikseen ja päätyi maalaamaan Saariston lasten mökkiä, toinen aloitti ja lopetti häkkitehtailun ilman näkyvää lopputulosta ja kolmas sai häkkivirityksestään aikaiseksi peruukin muovimunasta askarrellulle ukolle. :D Muutama sai kyllä upeat häkit tehtyä - mä en nyt kuulunut niihin - mutta häkki se on huonompikin häkki. :D  


Hagrid ja Voldemort saivat FB:n nukkekotikirppiksen kautta uudet hienot taikasauvat. Nyt kelpaa loitsua.



Malfoy sen sijaan on loitsunnut Tylypahkan kirjastossa vanhalla taikasauvallaan niin ahkerasti, että käsi on irronnut ja tippunut lattialle. Elämä Tylypahkassa on toisinaan kovaa.

12 kommenttia:

  1. Ihan huikeeta! Aivan mielettömän hyvää jälkeä saat aikaan! ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt meidän Harri on kateellinen kun näkee mitä kaikkea kaverit ovat saaneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hei, tällä tämän mökin Hagridilla ei ole niin paljon naisseuraa ympärillä kuin teidän Harrilla. :D Että kyllä täällä ollaan kovin kateellisia myös. :D

      Poista
  3. Tämä on kyllä huikea talo. Olisi kiva päästä joskus livenä näkemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi. Ja tervetuloa visiitille, jos satut Pirkanmaalla liikkumaan. :)

      Poista
  4. Oi miten mukava päästä taas kurkkaamaan tänne. En voi mitään, että sydä on menetetty tälle. Huuookaaus

    VastaaPoista
  5. Malfoyn käsi XD Eikös oikeassakin Potterissa ollut Harryja kaksi siinä missä siirrettiin aikaa sillä kellolla :) -Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olihan niitä, hyvä huomio! :) Tosin, että nyt mulla on kaksi Roniakin, kun kirpparilla juoksi euron lapsi-Ron vastaan. Niitä ei ollut kahta, mutta ei se mitään - talo on niin iso, että kyllä sinne mahtuu kaksi Roniakin.

      Malfoyn käsi liimattu kiinni. Saas nähdä, milloin taas loitsumisen seurauksena kopsahtaa lattiaan.

      Poista